About me

Hoi allemaal,

DSC_3219Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Lotte Dankers en volg op dit moment de Minor Online Marketing op Avans Hogeschool te Breda. Gedurende mijn studie Bedrijfskunde-MER ben ik tot de ontdekking gekomen dat mijn interesse ligt op het gebied van (online)marketing. Om mij te kunnen onderscheiden van de andere studenten probeer ik mijn kennis op het gebied van (online)marketing te verbreden. Ik ben hier vorig jaar mee gestart. Een stage bij Philips Audio, ook wel WOOX Innovations genoemd, heeft mij meer inzicht gegeven in de online marketing wereld. Hierdoor ben ik erg geïnteresseerd geraakt in de online wereld, waardoor ik er meer over te weten wilde komen. Vandaar de keuze voor de Minor Online Marketing. Met deze Minor hoop ik de juiste kennis te vergaren die ik nodig heb om straks een geschikte baan te vinden in de marketing wereld.

Op mijn online marketing blog vinden jullie allerlei artikelen die te maken hebben met marketing onderwerpen. Zo heb ik geschreven over 10 verschillende sociale media platformen, bekende en minder bekende. En heb ik de link proberen te leggen tussen deze platformen en de inzet van deze platformen door bedrijven. Verder heb ik een aantal webinars gevolgd om mijn kennis op bepaalde punten te verbeteren, ook een artikel over deze webinars is te lezen op mijn blog. En ten slotte heb ik mij verdiept in begrippen en artikelen die voor mij relevant zijn aan online marketing.

Veel plezier met het lezen van mijn blog,

Liefs-Lotte

Advertisements

One thought on “About me

 1. Hallo Lotte,

  Op je blog zie ik groot het logo van Belvilla staan in relatie tot een video-opdracht. Om verder te gaan, heb ik echter een password nodig. Wil je me toegang geven? Ik ben erg benieuwd wat je voor moois hebt gemaakt!

  Met vriendelijke groet,

  Ellen Oude Grotebevelsborg
  PR Specialist Belvilla

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s